0

X-Stitch...!!!!

Lame sunggoh x berblog... windu pulak rasenyer... kali ni ibu nak kongsi citer pasal X-stitch... dolu2 masa ibu masih anak dara... ibu ni rajin la jgk membuat X-stitch... ader la dah siapkan beberapa X-stitch nie... pastu biler dah bertunang ngn ayah kemalasan melanda... tambahan pula masa tu nak wat preparation nak kawin 9months... bukan lame pun.. kejap jer... so ibu tinggalkan je le dunia ber X-stitch nie... pastu biler dah keinginan utk ber "X-stitch" ni meloap2 kembali... tambahan ibu x bekerja masa lepas kawin ri tu... so ader la satu jer ibu sempat siapkan... pastu ibu dpt tawaran menyertai program graduasi menganggur... maka sekali lg ibu terpaksa melupakan hasrat ibu ituuu.... lepas jer tmt prgrm tu somewhere bulan 7 and praktikal 3 bulan ibu kerja la pulok... biler masenye nak ber x-stitch ni kan.... tu semua kejadian tahun 2008

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tahun 2010

hari ni 14 april 2010... ibu rase nak mulakan semula kerja kerja x-stitch ibu nie... stok benang, kain pattern... sumer banyak lg... ini semua terjadi kerana ibu teruja sgt mummy(mak angkat ibu) wat x-stitch nie... ibu pun banyak gak bertanye ngn mummy pasal x-stitch nie... mummy mmg handal dalam bab2 nie... bukan jer terer dalam hal nie... masak pun terer... biler la nak blajo wat pizza ngn mummy yer... erm... nak sgt blajo tp kebizian pulok ngn anak... tp ibu akan usahakan jugak belajo ngn mummy.... berbalik pada citer kerja2 x-stitch ibu nie... ibu ader banyak sgt patternyer tp bukan la yg beso2... ibu ni x expert mcm mummy... makanya pada pikiran ibu.. nak la ibu mulakan kerja2 nie selewatnya hari sabtu nie.. bukan ape... ibu ni cpt nor tuko pikiran... doakan ibu moga2 projek mega ibu nie menjadi yer... lg satu penyumbang ibu nak meneruskan kerja2 ni adalah sbb td ibu ader tertengok banyak sgt blog pasal x-stitch nie... tu yg ibu sgt teruja nak memulakan semula..... skrg nie layan la antara pic yg ibu suke nak wat nie... heheheh......


nak try wat pic budak comey nie... hehehe..... pattern n color code dh dpt....

pastu....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



ni la projek mega... ermmm mega ker... harap2 jadila usaha ibu kali nie... hehehe.... nnt2 ibu up lg pic aper yg ibu nak wat yer... sekian dulu tuk kali nie....


Back to Top