0

Salam Aidilfitri..!!!


Salam Aidilfitri Dari Kami Sekeluarga
0

Nak stadi jugok..!!!

tetiba jer terpikir nak stadi lg.. dan dah apply pun.. OUM... part time ajerrzz... naper tetibe jer ibu nak sambung stadi nih.. haaa... disebabkan oleh abang ibu yg sorang tu la... dia sambung stadi... ari sabtu ni kelas dia dah start.. wat degree tu... x aci.. ibu pun nak sambung stadi gak.. maner leh dia ajer yg stadi... kes dengki cemburu  la nie.. tp x salahkan ibu cemburu.. cemburu ibu ni cemburu membina... hahaha... so ibu ditawarkan untuk mengikuti 

Bachelor of Human Resource Management with Honours

so within 2 weeks ibu akn dpt ler keputusan sama ader ibu nih masih layak utk sambung stadi... huhuhu... kenkawan, ibu mohon... doa2kanla moga2 ibu leh sambung stadi... yer ler.. bak kate pepatah "Timbalah Ilmu Sampai Ke Negeri China".. erm tul ker... tul la kot... kalau org lain leh buat.. x kan ibu x leh buatkan... lg satu perkara yg mendorong ibu nak jugak2 sambung stadi sbb SIL ibu ler... dia dh nak abis wat master... thn depan nak sambung PHD lak... aargghhhh... ibu pun nak setanding deme2 tu jugok... x rugi kalau kiter timba ilmu kan... tp da big problem is.. ibu x bg tau pun kat en. suami yg ibu nak sambung stadi... pandai2 ajer apply kan... hope en. suami restu ler ibu utk berjuang kelak... erm.. malas la nak tulih panjang... kat bawah ni bukti ibu dah apply... hehehe.... :-)


Back to Top