0

Mak sakit ati...!!

Aduhai, hari2 en3 yg x best ajer kan... tp nak wat mcm maner... x de tmpt nak luahkan selain kay sini ajew.. ini citer semalam punyer.. pg2 lepas subuh mood ok aje.. main2 ngn darwisy jap sblm berangkat g keje... skrg ni kul 6.30 pg ibu dah kuar rumah bertolak ke tempat keje... sgt awalkan.. nak tau nape sbb ibu keje jauh sket skrg ni... lg pun kawan ibu tumpang kete ibu.. kunun2 konsep kongsi kereta la ni.. cheh podah... balik semula ke cite asal... masa otw nak g amek kawan ibu everything is ok ajer.. smp tmpt keje pun samer... ok ajer... but last not least around kul 9 pg cam tu.. seseorang telah meng'spoil' kan masa gumbira ibu.. masa ceria ibu... damn u man... apesal la ko suke sgt letak kesalahan org lain kepada org lain... hey UNTA, kalau ko x reti jgn lagak pandai yer... ade aku kesah ko tu saper tu... dah ler waktu rehat aku pun ko nak suruh aku wat keje.... patut balik kul 5 ko nak suruh aku stayback smp pukul 7, itu ok lg.. kenkadang kul 9 baru ler aku leh balik.... kesian kan kat Ibu... semalam ibu dah isytihar WAR pada org tu... lepah2 ni mu wak sediri keje mung.... 






mmg dok puah ati aku ngn mung..... mung jage..... 

0

Aku hanyalah Admin staff...

Tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......... itu jew ler yg boleh ibu katakan kat sini.... naper ibu tensen... ape kene mengena dgn en3 ibu kali ni.... arrrgghhhhhh moh sini nak bg tau.... ibu skrg ni keje kat tmpt baru... kalau dgr dr name kompeni tu mmg gah ler... outsider company... x yah la ibu bg tau name ape kan... kisahnye mcm ni.. ibu cume berjawatan admin staff... TETAPI ibu kene wat kerja2 melibatkan engineer.. civil works.. electrical works.... aduyaiii maner la ibu ni reti nak baca segala darwing mak nenek atuk cucu sekalian tuh... dan2 ajew org atasan ibu ni suh ibu siapkan report melibatkan mende alah tu.... halo incek... saya tara tau punye mcm maner... dulu saya juga belajar IT bukan itu civil or electrical.... dah ler suruh ibu siapkan report... pahtu siap arah lg kene anto petang ni jugok2.... ape ke hal ler ini org.... wahai en.org atasan... ade aku kesah nak siapkan report yg x kene mengena ngn aku tuh... sendiri buat ler... kalau nak jgk suh ibu buat... plz guide me ok... jgn nak arah2 ajer... tp x disetakan dgn tunjuk ajor... 


mcm ni ke gaya nak suh staff wat keje.... 

0

End of 2 series... Enjoying our 3rd Anniversary!!

salam to all my friends... uishhh tetibe jer tulih kut omputih... hehehe... menteng2 ler lo ni duk jadi kuli omputih... lidoh pung duk nok kecek omputih ajew... dok se kecek panjang2... ari ni bertambah lagi umur ibu.. oh no... dah berakhir 2series.... 3 series akan menjelang tiba x lame lg... huhuhu.... x kisah ler 2 series ker... 3 series ker...yg penting enjoy... (ala2 puteri la pulok..)  ibu berharap ibu dpt akan lebih tabah menempuhi hari2 yg mendatang ini.. 











































1 disember 2007.... Hari ni genap 3 tahun ibu bergelas isteri kepada  En. Muhamad Rohaizad(ayah), terima kasih kerna sudi hadir dalam hidup ibu.. terima kasih juga sbb ayah sudi menjadikan ibu suri hidup ayah... walaupun kengkadang ibu ni sokmo jer moody x tentu pasal.. ayah tetap menten ajew melayan karenah ibu... Alhamdullillah.. Syukur padamu Ya Allah... Ibu berharap semoga kami akan kekal bersama hingga akhir hayat... Doa2 la utk ibu dan ayah yer... Amin.....











































































































jeng... jeng... jeng......







bawah lagi laaaa....................















































































kunun kreatif la tuh.... kembang semangkuk jer muke ibu.... hehehe
** hasil tangan sendiri masa study design dolu2....



Back to Top