0

GIANT DI CURI...!!!

salam semua... wah, lama sungguh aku x ber n3 kat sini.. kawan2 sumer, n3 yg last ari tu aku ada bg tau aku dpt burung kan.. tp sedih sungguh sbb x panjang hayat burung tu.. sehari selepas bawak balik umah, burung tu mati.. huhuhu aku sedih giler... dia x sesuai duk dlm sangkar dan aku dah belajar drpd peristiwa tu... aku x kan sekali kali nk kurung hewan lai... so, gmbr yg aku janjikan pun aku x dpt nak tunaikan... tp ni aku copy kat internet....

ok lah berbalik semula pd n3 kali ni GIANT DICURI!!! wah, lagi satu berita sedih... minggu lepas makcik aku call.. dia bg tau GIANT kucing yg aku sayang tu kene curi.. bukan jer GIANT kene curi.. habis sumer kucing lain kene curik... huhuhu, sedih giler ooo... mane taknyer... GIANT la satu satunya kucing jantan yg dok ada... kucing2 lain yg kene curik tu sumer mahal2 belaka... FIVI ngn BUBU pun kene curik jugak... habis semua pet shop kat kuantan aku p carik.. tp x dok... waaaaaaaaa aku windu kat GIANT... dah la x dok gambo sekeping pun... kucing yg lain aku sedih jgk, tp x brape nak kesah pun... GIANT tu yg plg aku kisah... mane taknye... ade kenangan ngan GIANT... aku pernah kene ngap ngn GIANT.... ermmm, aku harap org yg curik kucing aku tu kene la ngap ngan GIANT seperti mana aku kene ngap.... biar dia rasa.... x cukup dgn curik kucing2 tu.. siap curik ngn sangkar kucing lak tu.... GIANT, kau ttp dihatiku...

0 comments:

Post a Comment

Back to Top