0

KERJA KERJA KERJA!!!


Adoii... aku x sihat lagi.. dah beberapa hari aku kene selsema.. nak pergi klinik x sempat.. bz sgtla katakan... Tp mmg bz pun.. jam menunjukkan pukul 6.oo ptg, aku masih lagi x balik rumah.. tlg kerani husband aku wat keje sikit kat opis dia... Perut aku ni pun dah berbunyi2 mintak diisi.. ermm, cam ner la aku ni nak berdiet... asyik nak makan jer... tp x per, x lama lagi kan dah nak puasa, harap2 lepas puasa ni pun aku dapat ler kurangkan makan.. hehehe... kat sebelah tu gambar kerani kat opis husband aku.. name dia Hemalatha.. kat sebelah Hema tu pulak pakcik guard kat opis dia laa... gambar ni amik masa annual dinner opis dia org kat TOO WAREHOUSE SELAYANG... aku pun ader gak masa tu.. heheheh...

0 comments:

Post a Comment

Back to Top