0

KINGTON PART 2...!!!


Salam semua... bertemu lagi kali ini.. kali ni sha nak sambung lagi pasal citer KINGTON ni.. ok la, semalam sha ader pergi majlis launching KINGTON LIFE PLASMA(KLP) kat kuantan.. speaker mlm td MR ROBERT SLOVAK yg didatangkan khas dari North Amerika... dia ni seorang jurutera astronautikal dr Uni of New York... ini serba sedikit tentang Mr Robert Slovak...

Robert Slovak, Founder, Original Quinton North America


By profession, I’m an Astronautical and Mechanical engineer. However during the past thirty years I’ve devoted myself to the science of water chemistry and water treatment. My brother and I were among the early developers of Reverse Osmosis technology.

"Robert Slovak Professional Bio

1960’s – Mechanical, Aero and Astronautical engineer with undergrad and graduate studies completed at New York University.

1970’s – Six years with North American Aviation in Minuteman missile development.

1970’s – Joined with brother Jack in independent research in water sciences, focusing on membrane separation technology – Reverse Osmosis, Nanofiltration and Ultrafitration.

1970’s thru 1990’s – Founded Water Factory Systems, a manufacturer of a broad line of innovative water treatment equipment for the residential, commercial, industrial and pharmaceutical worldwide markets.

1990 – Sold company to Cuno Corp, a fifty-year old international supplier of conventional water treatment equipment. The company has since been purchased by 3M.

1998 – Retired from corporate world and left for Brazil to bring advanced water technology to industry and failing environmental sector.

2004 – Introduced to Quinton Marine Plasma (QMP) as a result of sudden gastrointestinal illness while working on project in the Eastern rain forest. Several ampoules eliminated the condition by midnight of the same day. As a twenty-year student of health this caught my attention. I met the biologist importer of QMP and listened as he told the amazing story of Rene Quinton and his discovery that our evolutionary origins are the primordial ocean and the connection manifests one of the most powerful medical modalities known for achieving homeostasis.

2005 to present – Through a series of life-altering incidents I decided to take on the mission of introducing to the practitioners of North America the science of Rene Quinton.
Original Quinton of North America was founded with the sole mission training and providing the drug-free, side-effects-free marine plasmas extracted from the ocean using the same exacting protocols specified by its discoverer."

mlm td mmg mmg best giler r dapat jumpe dgn Mr Robert, dia telah menceritakan pasal Kington Life Plasma dgn terperinci... katanya KLP ni telah ditemui oleh founder yg bernama RENE QUINTON, seorang ahli sains, ahli biologi, ahli fisiologi dan humanis... Pada tahun 2004, Kementerian Sains Perancis mengadakan simposium untuk meraikan 100 tahun sumbangan RENE QUINTON , katanya lagi, KLP ni telah ditemui pada tahun 1904, maknanya dah 100 tahun la...menurut Mr Robert, 100 tahun dulu lagi dah ada bermacam2 penyakit berbahaya seperti Ekzema, Tuberkulosis, Enteritis Kronik,Psoriasis, Dermatis dan salah satu drpdnya adalah INFLUENZA. Kebaikan KLP ini adalah untuk membantu mengekalkan keseimbangan cecair luar sel. Cecair luar sel termasuk - PLASMA DARAH, CECAIR AMNION, CECAIR SEREBROSPINAL, CECAIR LIMFA, JUS PANKREAS, JUS GASTRIK, HEMPEDU CECAIR INTESTINAL AIR MANI & AIR LIUR... aku sendiri pun dah cuba KLP ni mmg ok dan menakjubkan.. Mr Robert juga ada memberi beberapa tip untuk kekal sihat.. antaranya adalah, sewaktu bgn pagi minum la air tulen(pure water) sebanyak 600ml, tidur sekurang2nya 7jam setiap hari dalam bilik gelap, banyakkan makan makanan mentah(sayuran&buah2an), lakukan senaman berjalan kaki sejauh 1-2 km setiap hari, makan makanan tradisional Asia Paisifik diantara adalah-Halia muda, kunyit, bawang outih segar, jus buah2an, dan banyak lagi.. korang mesti tau kan ape dia makanan Asia Pasifik... rasanya setakat itu dulu aku citer pasal KLP ni, dan kalau ader ape pertanyaan pasal KLP ni korang leh la email kat aku di diashahanis@yahoo.com atau korang leh jer terus tgk kat website ELKEN... oh ya, nnt aku akan up juga fliers pasal KLP ni...


0 comments:

Post a Comment

Back to Top