0

TENSION...TENSION... & HAPPY BIRTHDAY AKAK...!!

Salam semua, hari aku nak menulis lagi kat blog aku ni.... hari mmg hari yang paling x best utk aku.. ader ker patut pengurus projek kat tmpt aku keje ni marah2 aku... dia aku ni kaki mengulor ker.. mintak maap yer, aku kuar td pun sbb big bos yg suh aku kuar g beli tender... tp ader mende lain yg aku geram, ader la satu sykt tu, nak mintak kite org nyer company profile janji nak dtg pagi sehinggala saat aku duk tulis blog ni pu, dia x smp2... mcm maner aku x tension... kalau aku tau dia x dtg dah tentunye aku g JBA pagi td dan x de la aku kene marah... tp yg penting dalam situasi ni aku x salah... ermmm... hari ni birthday kak zila... Happy Birthday Akak... semoga akak sentiasa dirahmati dan diberkati.. semoga cepat2 la dapat baby yerk... hehehhe.. nanti adik pos hadiah utk akak yer....


aku ni x la pandai sgt nak menulis dan bercerita, harap sape2 yg baca post kat blog aku ni jgn tension2 yerk... ermm.. baru jap td en. suami ader kol cakap dia balik lambat lagi hari ni, dia suh aku balik dulu.. tolong, x mau duk sowang2 kat umah, takut... maner la aku nak merayap ni... aha, bagus jgk kalau aku g pasar malam kat Indera Mahkota.. maknenyer aku x yah masak la malam ni.. Betul2...

0 comments:

Post a Comment

Back to Top