0

KINGTON


hi semua, ini adalah blog pertama aku.. sebenarnya aku nak kenalkan korang semua dengan hasil kerja tangan aku tapi aku nak selit sikit citer pasal KINGTON produk keluaran ELKEN.. malam tadi aku pergi la umah sorang hamba allah ni mmg dah berjaya dalam ELKEN dan dalam banyak2 MLM kat malaysia ni aku tertarik dengan ELKEN sbb aku nampakla cara yg boleh mengubah hidup kita ni.. so aku pun bertanya la ngan Hamba Allah tu pasal ELKEN ni.. aper yg buat aku beria-ia sangat nak citer pasal ni sbb dia ader tunjuk aku CD pasal H1N1.. selama ni aku tau yg penyakit ni mmg berjangkit melalui salur pernafasan tp aku tak tau rupa virus tu cam ner.. so setelah aku tgk video tu aku jadi takut yg amat sgt.. sbb mmg mudah sgt virus ni berjangkit.. so dia ader syorkan aku ambik la produk EKEN tu x silap aku namanyer KINGTON.. dia ada cakap bagus kalau kita amik KINGTON ni, sbb katenye leh prevent dr terkena H1N1... ni aku amik kat website ELKEN

"Kington Life Plasma is not any seawater. It is harvested from an exclusive plankton bloom vortex where ecological interactions produce 83 types of bioavailable elements that are predigested by oceanic plankton. As humans need at least 70 types of minerals to maintain a balanced composition of our body fluid, Kington Life Plasma is able to restore the balance in our internal environment by providing these trace elements in full spectrum and balanced composition. The minerals are also in bioavailable crystalloid forms which allow easy absorption.

Kington Life Plasma was first discovered by Rene Quinton, a French scientist, biologist, physiologist and humanitarian. It has been used for over 100 years and is supported by extensive clinical documents proving its physiological benefits. By providing the body with essential trace elements for the transmission of electromagnetic energy, cellular communication can be enhanced, thus leading to better health and performance."

kalau korang berminat nak tau pasal KINGTON(ELKEN) ni korang leh la email kat aku dan aku akan tolong korang jumpa ngan orang ni.. bukan nak kempen, tp untuk kesihatan kita.. selain KINGTON ni ader banyak lagi produk ELKEN ni.. kalau korang rajin, layarilah http://www.elken.com.my

0 comments:

Post a Comment

Back to Top